top of page
 • En cas de no estar conforme amb la data de recepció de la comanda, puc desentendre'm?"
  Si el client no està d'acord amb la data de lliurament de la comanda que l'hi hem proposat, pot renunciar a la comanda sense cap problema.
 • Quant trigaré a rebre la comanda?
  Habitualment, en un màxim de 48 hores, en funció de l'hora que s'hagi realitzat la comanda. En cas de motors, climatització i altra maquinària, el termini de lliurament és de 2 a 5 dies laborables. En tot cas, si hi qualsevol incidència en el termini de lliurament ens posem en contacte amb el client i l'informem en tot moment de l'estat de la comanda.
 • Com puc aprofitar els descomptes i ofertes pel fet de ser membre?
  Si ets membre, dins de la pàgina cupons i ofertes, trobaràs el codi que et permet obtenir el descompte en el moment de fer el pagament. S'ha de clicar l'opció d'inserir cupó, introduir el cupó de forma literal, respectant les majúscules i minúscules i automàticament queda aplicat.
 • Si estic fora de la zona de servei, puc comprar?"
  Si, però no es pot fer directament a través de l'aplicació, ja que no deixa acabar la comanda. En aquest cas s'ha d'enviar un correu a Poolservi, indicant els articles que són del seu interès i trobarem una solució per l'enviament.
 • Qui pot comprar?
  Directament a través de l'aplicació de pagament, només poden comprar els clients que es troben dins del radi definit com a transport gratuït. Actualment aquest radi, correspon a les adreces que es troben al Baix Empordà aproximadament. Aquest limiti s'ira ampliant gradualment. Si algun client vol comprar i es troba fora d'aquest límit, ens pot enviar un correu de contacte amb els articles que està interessat i trobarem una solució per ell.
 • Quins mètodes de pagament hi ha?
  Els habituals amb targeta de crèdit. Consultar a l'apartat mètodes de pagament les targetes acceptades. També hi ha l'opció de comprar i fer el pagament amb efectiu al moment de rebre la comanda.
bottom of page